Ελληνικοί υπότιτλοι για "Rome" - Rome.S01E01.HDTV.XviD-TV.zip


Rome S01E01 HDTV XviD TV
Release
Rome S01E01 HDTV XviD TV
Ιστοσελίδα ταινίας:
Διάρκεια
--
Έτος Παραγωγής
2005
Αριθμός downloads υποτίλου
1397
Αριθμός downloads υποτίτλων ταινίας
101547
Γλώσσα
Ελληνικά Greek
Πηγή υπότιτλου
 
 

Βρισκομαστε στο ετος 52 π.Χ. Τετρακοσια χρονια μετα την ιδρυση του Ρωμαικου κρατους, η Ρωμη ειναι η πλουσιοτερη πολη στον κοσμο, μια κοσμοπολιτικη μητροπολη ενος εκατομμυριου κατοικων, το κεντρο μιας διαρκως επεκτινομενης αυτοκρατοριας. Το κρατος ιδρυθηκε πανω στις αρχες του διαμοιρασμου της εξουσιας και του εντονου προσωπικου ανταγωνισμου, μην επιτρεποντας ποτε σε εναν μονο ανθρωπο να ασκει απολυτη εξουσια. Τωρα ομως, αυτες οι αρχες καταρρεουν μεσα στη διαφθορα και την υπερβολη. Η κυβερνωσα ταξη εχει γινει υπερβολικα πλουσια, με μια διαρκως φθηνουσα προσηλωση στις παλιες αξιες της Σπαρτιατικης πειθαρχειας και της κοινωνικης ενοτητας. Υπαρχει πλεον ενα μεγαλο χασμα αναμεσα στις ταξεις. Το νομικο και πολιτικο συστημα ειναι αποδυναμωμενο, και η εξουσια σταδιακα περναει στους στρατιωτικους.
Μετα απο οκτω χρονια πολεμου, ο Γαιος Ιουλιος Καισαρας εχει τελειωσει την αριστοτεχνικη του κατακτηση της Γαλατιας και επιστρεφει στη Ρωμη. Εχει μαζι του λεγεωνες απο σκληροτραχηλους, πιστους ανδρες, αμυθητα πλουτη σε δουλους, χρυσο και λαφυρα, και μια λαικιστικη ατζεντα για ραγδαιες κοινωνικες αλλαγες. Η αριστοκρατια εχει τρομοκρατηθει και τον απειλει με δειωξεις για εγκληματα πολεμου σε περιπτωση που φθασει στη Ρωμη. Η ευαισθητη εξισοροπιση δυναμεων εκφραζεται στη Γερουσια, απο τον παλιο φιλο, συντροφο και μεντορα του Καισαρα, τον Πομπηοιο.
Αυτη ειναι η κατασταση οταν δυο στρατιωτες της 13ης λεγεωνας του Καισαρα, ο Λουκιος και ο Τιτος, στελνονται σε μια αποστολη στα δαση της Γαλατιας προκειμενου να αναζητησουν το κλεμενο εμβλημα της λεγεωνας, το ενωτικο συμβολο του στρατου, ξεκινωντας ετσι μια αλληλουχια καταστασεων που θα τους εμπλεξει σε μεγαλα γεγονοτα της Ρωμαικης ιστοριας. Μια ανθρωπινη ιστορια αγαπης και προδοσιας, αφεντων και σκλαβων, ανδρων και των γυναικων τους, το "ROME" καταγραφει ιστορικες εποχες οπου το Ρωμαικο δημοκρατικο κρατος κατερευσε οριστικα και εδωσε τη θεση του σε μια αυτοκρατορια.

Βαθμολογία: 9.0 /10 (Αριστούργημα)

Πληροφορίες | Tailers

Ηθοποιοί: Kevin McKidd, Ray Stevenson, Polly Walker, Kerry Condon, James Purefoy, Ian McNeice, Coral Amiga, Lindsay Duncan, Lidia Biondi, Tobias Menzies, Nicholas Woodeson,

Σκηνοθεσία: Δεν Υπάρχουν Πληροφορίες

Είδος: Action, Drama, History, Romance, War ...

No Trailer found.

 
 


Download Subtitle

Για οποιοδήποτε λάθος σχετικά με τον υπότιτλο παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Πατήστε εδώ (και Run στο επόμενο παραθυράκι) για να βοηθήσετε το Greek Subtitles Project / subtitles.gr να προσφέρει αυτοματοποιημένη εύρεση υποτίτλου. Πληροφορίες.
 
Σχετικοί Υπότιτλοι (οι 3 υπότιτλοι με τα περισσότερα downloads)
# Όνομα ταινίας Downloads
1 Rome S02E07 720p BluRay x264 anoXmous gre
other
47
2 Rome S02 dvdrip fov
Ap Subs
869
3 Andromeda 2x04 Pitiless As The Sun
other
38

Δείτε όλους τους υπότιτλους της ταινίας

 
Αναζήτηση - Search
 
Δείτε ακόμα
 
Greek Radio
Όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Ελλάδας. Ακούστε δωρεάν ραδιόφωνο. radiotower.gr
 
Φιλικά Sites