Ελληνικοί υπότιτλοι για Shade - Shade_2.rar


Shade 2
Release
Shade 2
Ιστοσελίδα ταινίας:
Διάρκεια
--
Έτος Παραγωγής
2003
Αριθμός downloads υποτίλου
168
Αριθμός downloads υποτίτλων ταινίας
4227
Γλώσσα
Ελληνικά Greek
Πηγή υπότιτλου
 
 

Σε έναν κόσμο παραπλάνησης και εξαπάτησης, μία ομάδα απατεώνων και χαρτοπαικτών, που αποτελούν μαεστρίες στην παρανομία, βάζουν υψηλούς στόχους: να παίξουν και να κερδίσουν σε ένα στημένο παιχνίδι πόκερ τον άνθρωπο - μεγαλοκαρχαρία στο είδος. Στην προετοιμασία τους για το σημαντικό παιχνίδι, η Τίφανι, ο Βέρνον και ο Μίλερ, μαζί με τον Τζένινγκς, έναν νεοφερμένο στην ομάδα, πρέπει να εκτελέσουν ένα σύνθετο σχέδιο όπου οι κλέφτες εξαπατούνται και οι χαμένοι είναι οι μόνοι κερδισμένοι. Καταφέρνουν φεύγοντας, να πάρουν ογδόντα χιλιάδες δολάρια – ποσό αρκετό για την επόμενή τους κίνηση που είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισαν ποτέ. Σχεδιάζουν το παιχνίδι με τον Στίβενς, ένα ζωντανό θρύλο του πόκερ που είναι γνωστός και ως “Ο Πρύτανης”.

Στο σχέδιο αυτό έχουν ένα πλεονέκτημα: ο Στίβενς έχει κουραστεί από την πολύχρονη “καριέρα” του και θέλει να αποσυρθεί στο πλευρό της αγαπημένης του Ιβ. Όμως υπάρχει και ένα πρόβλημα: τα χρήματα που “κέρδισαν” στο προηγούμενο παιχνίδι τους, ανήκαν σε κάποιον άλλο. Τώρα τα ίχνη τους ακολουθεί μια ομάδα επικίνδυνων κακοποιών οι οποίοι ζητάνε τα λεφτά τους πίσω. Το ζήτημα περιπλέκεται περισσότερο, γιατί η Τίφανι, ο Βέρνον και ο Μίλερ έχουν τα δικά τους εσωτερικά ζητήματα να λύσουν. Ο Μίλερ είναι ερωτευμένος με την Τίφανι εκείνη όμως είναι ερωτευμένη με τον Βέρνον και θέλει να βγάλει τον Μίλερ εκτός σχεδίου!

Βαθμολογία: 6.3 /10 (Καλή)

Πληροφορίες | Tailers

 
 


Download Subtitle

Για οποιοδήποτε λάθος σχετικά με τον υπότιτλο παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Πατήστε εδώ (και Run στο επόμενο παραθυράκι) για να βοηθήσετε το Greek Subtitles Project / subtitles.gr να προσφέρει αυτοματοποιημένη εύρεση υποτίτλου. Πληροφορίες.
 
Σχετικοί Υπότιτλοι (οι 3 υπότιτλοι με τα περισσότερα downloads)
# Όνομα ταινίας Downloads
1 Shade DVD Dvdrip WTURKA
Ap Subs
974
2 Shade Dvdrip WTURKA
Ap Subs
397
3 Shade
Greek Subs
736

Δείτε όλους τους υπότιτλους της ταινίας

 
Αναζήτηση - Search
 
Δείτε ακόμα
 
Θερμίδες
Αναζητήστε πόσες θερμίδες έχουν οι τροφές, τα φρούτα, τα λαχανικα και τα ροφήματα. thermides.net
 
Φιλικά Sites