Ελληνικοί υπότιτλοι για Flatliners - vv-flatliners-xvid_.zip


vv flatliners xvid
Release
vv flatliners xvid
Ιστοσελίδα ταινίας:
Διάρκεια
--
Έτος Παραγωγής
1990
Αριθμός downloads υποτίλου
348
Αριθμός downloads υποτίτλων ταινίας
4701
Γλώσσα
Ελληνικά Greek
Πηγή υπότιτλου
 
 

Που πηγαίνει η ψυχή μετά το θάνατο; Συνεχίζει το μυαλό μας να αντιλαμβάνεται πράγματα και καταστάσεις; Οι τύψεις είναι αυτές που θα κυριαρχήσουν ή μήπως απολύτως τίποτα; Έχει ο άνθρωπος το δικαίωμα να δώσει απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα; Και αν όχι, τότε ποιος;

Μια ταινία με πρωτότυπο θέμα, τουλάχιστον για τις αρχές της δεκαετίας του ’90 όποτε και προβλήθηκε. Ο σκηνοθέτης των: “Phantom of the Opera”, “Phonebooth”, Batman & Robin” και “Batman Forever” Joel Schumacher, προσεγγίζει το θέμα με τρόπο σκοτεινό και μυστήριο.

Μια ομάδα φοιτητών ιατρικής, μέσω παράνομων πειραμάτων στους ίδιους τους τους εαυτούς, προσπαθούν να βρουν τη λύση των αιωνίων αυτών ερωτημάτων για το θάνατο.

Αυτό που θα ανακαλύψουν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας τους, είναι ότι οι τύψεις από σφάλματα προηγούμενων ετών είναι αυτές που θα αναδυθούν και θα αποκαλυφθούν τα λίγα αυτά λεπτά της ώρας που η ζωή θα τους εγκαταλείψει λόγω του πειράματος τους.

Η ανακάλυψη αυτή οδηγεί τον έναν λίγο παραπάνω από τον άλλο και με τρόπο διαφορετικό, σε συνέπειες καταστροφικές που επηρεάζει την ψυχική αλλά και την φυσική τους κατάσταση, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύει περισσότερο αυτός με τις περισσότερες τύψεις.

Βαθμολογία: 6.5 /10 (Καλή)

Πληροφορίες | Tailers

 
 


Download Subtitle

Για οποιοδήποτε λάθος σχετικά με τον υπότιτλο παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Πατήστε εδώ (και Run στο επόμενο παραθυράκι) για να βοηθήσετε το Greek Subtitles Project / subtitles.gr να προσφέρει αυτοματοποιημένη εύρεση υποτίτλου. Πληροφορίες.
 
Σχετικοί Υπότιτλοι (οι 3 υπότιτλοι με τα περισσότερα downloads)
# Όνομα ταινίας Downloads
1 Flatliners 1990 720p BluRay x264 SEPTiC
subs4free
1
2 Flatliners 1990 720p BrRip x264 YIFY ell
other
37
3 Flatliners 1990 1080p BrRip x274 YIFY
other
32

Δείτε όλους τους υπότιτλους της ταινίας

 
Αναζήτηση - Search
 
Δείτε ακόμα
 
Greek Radio
Όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Ελλάδας. Ακούστε δωρεάν ραδιόφωνο. radiotower.gr
 
Φιλικά Sites