Ελληνικοί υπότιτλοι για Mr. Deeds - MrDeeds.rar


MrDeeds
Release
MrDeeds
Ιστοσελίδα ταινίας:
Διάρκεια
--
Έτος Παραγωγής
2002
Αριθμός downloads υποτίλου
132
Αριθμός downloads υποτίτλων ταινίας
5714
Γλώσσα
Ελληνικά Greek
Πηγή υπότιτλου
 
 

Ο κύριος με το παράξενο όνομα Longfellow Deeds είναι ένας απλοϊκός ιδιοκτήτης πιτσαρίας. Πρόκειται για τον ορισμό του συνηθισμένου ανθρώπου. Έχει όμως μια περίεργη μανία να απαγγέλλει στους πελάτες του τα πρωτότυπα ξεκαρδιστικά στιχάκια που σκαρώνει. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνει να γίνεται συμπαθής. Στην πραγματικότητα είναι ο πιο δημοφιλής στη μικρή επαρχιακή κωμόπολη που ζει.

Ο ξαφνικός θάνατος ενός θείου του, θα αλλάξει τη ζωή του καθώς θα κληρονομήσει μια τεράστια περιουσία: 40 δισ. δολάρια, ένας όμιλος μέσων ενημέρωσης, μια ομάδα ποδοσφαίρου, μια ομάδα μπάσκετ, ένα ελικόπτερο, ένα σπίτι ανάκτορο. Πακέτο με το σπίτι έρχεται και ένας ικανότατος μπάτλερ! Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς από τη θεά τύχη;

Κι όμως ο Longfellow Deeds βρίσκεται «έξω από τα νερά του». Σύντομα θα ανακαλύψει ότι ο νέος του περίγυρος, δεν τον συμπαθεί για τον χαρακτήρα του αλλά για τα χρήματά του. Σαν να μην έφτανε αυτό, τα ΜΜΕ προσπαθούν να μάθουν απεγνωσμένα περισσότερες πληροφορίες για τον άγνωστο εκατομμυριούχο. Η δημοσιογράφος Babe σκαρώνει ένα κόλπο για να καταφέρει να τον προσεγγίσει. Υποδύεται την αθώα επαρχιωτοπούλα που δέχεται επίθεση στους δρόμους της μεγαλούπολης, την ώρα που συμπτωματικά περνά ο Deeds. Δεν θα αργήσει όμως μεταξύ τους να αναπτυχθεί μια διαφορετική σχέση. O Adam Sandler βρίσκεται στο φυσικό του στοιχείο υποδυόμενος τον αθώο επαρχιώτη.

Το Mr Deeds είναι μια κλασσική κωμωδία που ίσως χάνει λίγη από την ουσία της εξαιτίας του love story που καλλιεργείται, ακριβώς επειδή το ζευγάρι των πρωταγωνιστών δεν πείθει. Παρόλα αυτά δεν παύει να έχει αρκετά διασκεδαστικές στιγμές που στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στην (υπερβολική) αφέλεια του κεντρικού ήρωα. Η ταινία βασίζεται στη βραβευμένη με Όσκαρ επιτυχία του Frank Capra ‘Mr Deeds goes to town’ (από το 1936), με πρωταγωνιστή τον Gary Cooper. Οποιαδήποτε σύγκριση όμως είναι απογοητευτική. Αν έχετε τη δυνατότητα προτιμήστε να δείτε την πρωτότυπη και περιμένετε μερικούς μήνες την κυκλοφορία του Mr Deeds στο video club της γειτονιάς σας.

Βαθμολογία: 5.6 /10 (Καλή)

Πληροφορίες | Tailers

 
 


Download Subtitle

Για οποιοδήποτε λάθος σχετικά με τον υπότιτλο παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Πατήστε εδώ (και Run στο επόμενο παραθυράκι) για να βοηθήσετε το Greek Subtitles Project / subtitles.gr να προσφέρει αυτοματοποιημένη εύρεση υποτίτλου. Πληροφορίες.
 
Σχετικοί Υπότιτλοι (οι 3 υπότιτλοι με τα περισσότερα downloads)
# Όνομα ταινίας Downloads
1 Mr Deeds 2002 720p BrRip 264 YIFY gre 4
other
21
2 Mr Deeds WS DVDRip XViD DcN DVD
Ap Subs
361
3 Mr Deeds 2002 720p BRRip
other
119

Δείτε όλους τους υπότιτλους της ταινίας

 
Αναζήτηση - Search
 
Δείτε ακόμα
 
Θερμίδες
Αναζητήστε πόσες θερμίδες έχουν οι τροφές, τα φρούτα, τα λαχανικα και τα ροφήματα. thermides.net
 
Φιλικά Sites