Ελληνικοί υπότιτλοι για Spider-Man - Spiderman.rar


Spiderman
Release
Spiderman
Ιστοσελίδα ταινίας:
Διάρκεια
Έτος Παραγωγής
2000
Αριθμός downloads υποτίλου
457
Αριθμός downloads υποτίτλων ταινίας
12482
Γλώσσα
Ελληνικά Greek
Πηγή υπότιτλου
 
 

Ορφανός από πολύ μικρή ηλικία, ο Πίτερ Πάρκερ (Τόμπι Μαγκουάιρ) ζει στη Νέα Υόρκη με τους θείους του Μέι (Ρόζμαρι Χάρις) και Μπεν (Κλιφ Ρόμπερτσον) και κάνει μια απόλυτα φυσιολογική ζωή: πηγαίνει σχολείο, δουλεύει ως φωτογράφος σε μια μικρή εφημερίδα, περνάει τον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο του με τον κολλητό του Χάρι Όσμπορν (Τζέιμς Φράνκο) και είναι ερωτευμένος με τη Μαίρη Τζέιν Γουάτσον (Κίρστεν Ντανστ). Όλα αυτά όμως αλλάζουν για πάντα όταν τον τσιμπάει μια γενετικά μεταλλαγμένη αράχνη. Μετά από αυτό, ανακαλύπτει ότι έχει αποκτήσει όλες τις ανεπτυγμένες ικανότητες των αραχνών: δύναμη, ευελιξία και μια μοναδική ικανότητα να κινείται στο χώρο. Με τις νέες του δυνάμεις, ο Πίτερ παίρνει μέρος σε έναν αγώνα πυγμαχίας και κερδίζει σε χρόνο ρεκόρ, αλλά ο ατζέντης του αρνείται να τον πληρώσει. Μετά από κάποιες μέρες, βλέπει έναν κλέφτη να το σκάει από το γραφείο του ίδιου ατζέντη, αλλά επιλέγει να μην τον εμποδίσει, για να πάρει την εκδίκησή του. Λίγα λεπτά αργότερα όμως, ο ίδιος κλέφτης σκοτώνει το θείο του... Μετανιωμένος που δεν χρησιμοποίησε έγκαιρα τις ικανότητές του, ο Πίτερ θυμάται κάτι που του είχε κάποτε πει ο θείος του, Μπεν: «Η δύναμη συνεπάγεται ευθύνες».
Από τη στιγμή αυτή, ο Πίτερ ορκίζεται να πολεμήσει το έγκλημα και την αδικία με όλες του τις δυνάμεις. Μεγαλύτερος εχθρός του θα αποδειχθεί τελικά ο πατέρας του καλύτερού του φίλου, ο Νόρμαν Όσμπορν (Γουίλεμ Νταφόε), που έχει επίσης αποκτήσει υπερφυσικές ικανότητες αλλά είναι αποφασισμένος να τις χρησιμοποιήσει για... κακό σκοπό. H αντιπαράθεση καλού και κακού ανάμεσα στον Spider-man και τον Green Goblin (Πράσινο Καλικάντζαρο) θα είναι σκληρή και μέχρι τελικής πτώσης...

Βαθμολογία: 7.6 /10 (Πολύ καλή)

Πληροφορίες | Tailers

No Trailer found.

 
 


Download Subtitle

Για οποιοδήποτε λάθος σχετικά με τον υπότιτλο παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Πατήστε εδώ (και Run στο επόμενο παραθυράκι) για να βοηθήσετε το Greek Subtitles Project / subtitles.gr να προσφέρει αυτοματοποιημένη εύρεση υποτίτλου. Πληροφορίες.
 
Σχετικοί Υπότιτλοι (οι 3 υπότιτλοι με τα περισσότερα downloads)
# Όνομα ταινίας Downloads
1 Spiderman MULTi 720p HDRip x264 AC3 HD
Greek Subs
1065
2 Spiderman
Greek Subs
479
3 SpiderMan 2cd
Greek Subs
222

Δείτε όλους τους υπότιτλους της ταινίας

 
Αναζήτηση - Search
 
Δείτε ακόμα
 
Θερμίδες
Αναζητήστε πόσες θερμίδες έχουν οι τροφές, τα φρούτα, τα λαχανικα και τα ροφήματα. thermides.net
 
Φιλικά Sites