Ελληνικοί υπότιτλοι για "Charmed" - Charmed7x10.zip


Charmed7x10
Release
Charmed7x10
Ιστοσελίδα ταινίας:
Διάρκεια
--
Έτος Παραγωγής
1998
Αριθμός downloads υποτίλου
139
Αριθμός downloads υποτίτλων ταινίας
141855
Γλώσσα
Ελληνικά Greek
Πηγή υπότιτλου
 
 

Τρεις αδελφές η Πρου, η Φοίβη και η Πάιπερ ανακαλύπτουν ξαφνικά πως είναι μάγισσες. Μετά το θάνατο της γιαγιάς τους απομακρύνονται αλλά τώρα είναι η ευκαιρία να σμίξουν ξανά. Μετά την συνάντησή τους στο σπίτι του Σαν Φρανσίσκο ανακαλύπτουν ότι είναι μάγισσες. Πρώτη η Φοίβη συναρπάζεται με αυτήν την ιδέα ενώ ακολουθεί η Πάιπερ και τέλος η πιο δύσπιστη Πρου. Έτσι λοιπόν με όπλο τις δυνάμεις τους αλλά και το Βιβλίο των Σκιών ξεκινούν ένα ατέρμονο ταξίδι ενάντια στο κακό. Στο τέλος της 3ης σαιζόν , ύστερα από την καταστροφική αποκάλυψη του μυστικού τους δημόσια ότι είναι μάγισσες , η Πρου σκοτώθηκε πολεμώντας ένα δαίμονα . Η Δύναμη των Τριών έσπασε οριστικά ... αλλά όχι αμετάκλητα . Σύντομα μετά την κηδεία της Πρου αποκαλύφθηκε ότι η Πάιπερ και η Φοίβη έχουν μια μικρότερη ετεροθαλή αδερφή για την οποία δε γνώριζαν τίποτα . Η Πέητζ είναι καρπός του απαγορευμένου έρωτα της μητέρας τους Πάττυ και του white lighter της Σαμ . Καθώς ήταν ανεπίτρεπτο για τις μάγισσες να συνάπτουν σχέσεις με τους "φύλακες αγγέλους" τους , η Πέητζ δόθηκε σε μοναστήρι και στη συνέχεια για υιοθεσία . Αμέσως μετά την επανένωση των 3 αδερφων , η Δύναμη των Τριών ανασυστάθηκε . Η Πέητζ ανακάλυψε όχι μόνο τη χαμένη της οικογένεια , αλλά και το πεπρωμένο της σα μια Μαγευτική . Η Πέητζ είναι μισή μάγισσα και μισή white lighter και επομένως έχει κληρονομήσει ιδιότητες και από τις δυο πλευρές . Οι 3 αδερφές συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια σε δαίμονες και σώζοντας αθώους. Στον 7ο χρονο της μαγειας τους (4ος για την Πεητζ)οι αδερφες,κουρασμενες απο μαχες και σκοτωμους αγαπημενων ανθρωπων τους σκηνοθετουν τους θανατους τους. Στον 8ο χρονο τους ως μαγισσες(5ος για τη Πεητζ)οι αδελφες για να μεινουν νεκρες στα ματια του κοσμου ΄΄προσλαμβανουν΄΄ μια μαγικη βοηθο (την Μπιλυ) η οποια μαθαινει γρηγορα τη μαγεια και γινεται μια πανισχιρη μαγισσα. Οι αδελφες μη αντεχοντας να ειναι ΄΄νεκρες΄΄ με τη βοηθεια ενος πρακτορα ΄΄επαναφερονται στη ζωη΄΄. Η Μπιλυ παραμενει βοηθος των κοριτσιων και βρισκει τη χαμενη της αδερφη η οποια ειχε απαγθει απο δαιμονες. Αυτη η αδερφη τις βαζει λογια και την εναντιωνει στις αδερφες. Οι αδερφες δινουν τη μεγαλυτερη μαχη της ζωης τους. Βγαινουν νικητριες με την Μπιλυ πισω στο πλευρο τους και βρισκοντας η καθεμια τον δρομο της.

Βαθμολογία: 7.0 /10 (Καλή)

Πληροφορίες | Tailers

Ηθοποιοί: Holly Marie Donoho, Alyssa Milano, Brian Krause, Rose McGowan, Dorian Gregory, Shannen Doherty, Julian McMahon, Jason Simmons, Kristopher Simmons, Drew Fuller, Rebecca Balding,

Σκηνοθεσία: Δεν Υπάρχουν Πληροφορίες

Είδος: Comedy, Drama, Fantasy, Mystery, Romance ...

No Trailer found.

 
 


Download Subtitle

Για οποιοδήποτε λάθος σχετικά με τον υπότιτλο παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Πατήστε εδώ (και Run στο επόμενο παραθυράκι) για να βοηθήσετε το Greek Subtitles Project / subtitles.gr να προσφέρει αυτοματοποιημένη εύρεση υποτίτλου. Πληροφορίες.
 
Σχετικοί Υπότιτλοι (οι 3 υπότιτλοι με τα περισσότερα downloads)
# Όνομα ταινίας Downloads
1 Charmed S03E17 Pre Witched DVD x265 10 bit AAC 2 0
other
54
2 Charmed S05E11 Episode 99 The Importance of Being Phoebe ell 1
other
3
3 Charmed 4x12 Lost and Bound DVD gr rar
movieplace
243

Δείτε όλους τους υπότιτλους της ταινίας

 
Αναζήτηση - Search
 
Δείτε ακόμα
 
Cyprus Delivery
Αναλυτικός οδηγός delivery για την Κύπρο. Περιλαμβάνει καταλόγους, τιμές και κριτικές από χρήστες. cyprus-delivery.com
 
Φιλικά Sites